Чому важливо мати сімейного лікаря?

Холодна осінь, негаразди і турботи, стреси трудових буднів та швидкоплинність вихідних… 😟 А ми всі не залізні: здоров’я кожного час від часу потребує особливої уваги.
Уявіть, що ви не самі на цьому полі битви за гарне самопочуття, що хронічні захворювання та сезонні загострення – це не лише ваші проблеми.
Зі STARDOCTOR вам не потрібно це уявляти. Адже ми тут, щоб ваші хвороби відійшли в минуле 🏥 Тож пропонуємо вам та вашим близьким укласти декларації з нашими сімейними лікаря. Ви більше не самі – у вас є можливість заручитись професійною підтримкою та допомогою у питаннях здоров’я 👨‍⚕️
Сімейний лікар – це не просто кваліфікований спеціаліст з гарною освітою та досвідом роботи. Це фахівець, якому ви довіряєте своє здоров’я у різних його аспектах 😷 І ця довіра окупається сторицею: наш лікар не лише діагностує та лікує захворювання, а й допомагає зберігати та покращувати стан вашого здоров’я 💪
🩺 Від моніторингу хронічних хвороб до планування сім’ї, від діагностики гострих станів до порад щодо здорового способу життя, безкоштовні аналізи і дослідження у профільних спеціалістів – все це і багато іншого ви отримаєте, підписавши декларацію з сімейним лікарем STARDOCTOR.
Довірте нам турботу про своє здоров’я. Нумо разом йти дорогою життя без хвороб 💙
Більш детальну інформацію можна отримати у наших адміністраторів за номерами:
📞 098-304-04-40
📞 099-304-04-40
Або залиште свій телефон у месенджері. Ми обов’язково перетелефонуємо.
🔻 Наша адреса: м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 17-а.
👉 Просимо поділитися цим дописом собі в профіль та в фейсбук-групи.
STARDOCTOR: здоров’я – це головне!

Найцікавіша інформація для Вас у нашому Телеграм каналі

Підпишіться, аби оримувати від нас першими.

Підписатися у Telegram